opinie klientów

Twoja opinia ma znaczenie

Najwyższa jakość oferowanych zabiegów i szczere zadowolenie Klientów są moimi priorytetami, dlatego każda pozostawiona opinia ma dla mnie ogromne znaczenie.

 Dzieląc się swoim doświadczeniem, pomagasz innym osobom stojącym przed wyborem miejsca, które spełni ich wszystkie oczekiwania.

Swoją opinię możesz umieścić na platformie Google, profilu na portalu Facebook.

Dziękuję za poświęcony czas!

Marta Wójtowicz

ERROR
Darmowe funkcje wtyczki są niedostępne z wtyczką AMP.
5.0
Based on 14 reviews
napędzany przez Facebook
Zuzanna Krześniak
2022-02-09T21:13:55+0000
Polecam gabinet Marty! Bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta, jest dokładna i staranna. Gabinet jest śliczny, narzędzia sterylne. Marta opowiada bardzo szczegółowo na czym ma polegać zabieg, jak się do niego przygotować oraz jaką pielęgnację stosować po zabiegu. Jednym zdaniem jakość usług na najwyższym poziomie.czytaj więcej
Monika Lichańska
2022-01-06T14:33:04+0000
Wszystkie znaki na niebie mówiły zeby nie robić brwi . Bardzo się balam że będzie bolało itd . Trafiłam do pani Marty nie przez przypadek długo obserwowałam jej prace zanim się zdecydowałam i nie pomyliłam się. profesjonalistka w każdym calu od samego początku od wejścia czułam się zaopiekowana, wszystko dokładnie wyjaśniła rozwiała wszelkie wątpliwości co u takiego cykora jak ja nie jest łatwe. Delikatna subtelna spokojna bardzo cierliwa osoba . Pewna tego co robi od początku do końca. Pani Martusiu dziękuję ślicznie za piękne brewki o takich marzyłam. dziś nawet śladu bólu ani żadnego strupka , życzę pani wszystkiego co najlepsze ….do zobaczenia na usteczkachczytaj więcej
Barbara Łapczyńska
2021-11-23T12:55:37+0000
Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i bezpieczne wykonanie zabiegu a przy tym bardzo miła obsługa. Napewno tu wrócę! 🙂
Gabriela Stefaniak
2021-02-19T13:28:20+0000
Bardzo polecam usługi u tej przewspaniałej kobiety <3 nie dość, że genialnie zna się na fachu i dzięki temu jestem szczęśliwą posiadaczką brew zrobionych permanentnie to panuje bardzo miła atmosfera – polecam!!czytaj więcej
Michał Wochniak
2021-02-19T02:45:12+0000
Voucher na zabieg to był najlepszy pomysł na prezent !
Agnieszka Rebeko
2020-10-17T08:56:19+0000
Serdecznie polecam Marta Wójtowicz Permanent Makeup Artist !!! Oczywiście profesjonalizm, świetnie wykonane usługi, rzetelna informacja, ale przede wszystkim bezpieczeństwo!!! Dziękuje!!czytaj więcej
Maria Stachurska
2020-08-05T20:31:15+0000
Serdecznie polecam! Efekty super, pełen profesjonalizm. Super, że Marta wszystko tłumaczy. Wiesz, że jesteś w dobrych rękach 🙂czytaj więcej
Āgnieszka Bielasiņska
2020-07-28T04:30:29+0000
Przemiła atmosfera, usługa na najwyższym poziomie. Pani Marta tłumaczy kolejne etapy zabiegu wiec w trakcie można się zrelaksować. Dbałość o najdrobniejsze szczegóły higieny i czystości. Polecam! 🙂czytaj więcej
Angelika Żelazo
2020-07-02T16:12:07+0000
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Pani Marta jest przemiłą i zabawną osobą. Profesjonalizm i perfekcjonizm, a wszystko to robione z pasją 😊. Brwi wyszły cudownie, dziękuję 🙂.czytaj więcej
Monika Tusiek
2020-03-10T11:46:39+0000
Gorąco polecam! Miałam przyjemność skorzystać z zabiegu, kreski pogrubiającej linię rzęs. Efekt wspaniały!!!🤩🤩🤩 Profesjonalność P. Marty, dbałość o klienta, o jego komfort, wytłumaczona każda nadchodząca czynność. W gabinecie ważny jest zabieg i człowiek, dla Pani Marty to musi iść w parze. Gabinet nowoczesny, sterylny. Pani Marta mega miła osoba, ciepła, z przepięknym uśmiechem na twarzy. GORĄCO POLECAM SKORZYSTAĆ Z ZABIEGU! P. Marta + gabinet = PROFESJONALIZM!!!❤czytaj więcej
Iga Prokop
2020-03-09T13:20:28+0000
Idealne brwi? Tylko u Pani Marty – jest mistrzynią! Wysłucha, Wytłumaczy, doradzi! Atmosfera, efekt po zabiegu i sama Pani Marta – bajka po prostu! Polecam z całego serca! Na pewno nikt się nie zawiedzie 🙂czytaj więcej
Kasia Mi
2019-11-24T21:31:10+0000
Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm!Polecam w 100% ❤❤
Magdalena Grab
2019-05-24T12:47:14+0000
Miałam ogromną przyjemność wykonania zabiegu liftingu rzęs u Pani Marty. Zabieg wykonany z należytą starannością, na każdym etapie zabiegu byłam informowana co w danym momencie jest wykonywane. Efekt jest przepiękny niesamowicie uniesione rzęsy, jestem zachwycona. Salon piękny, nowoczesny a przede wszystkim jest wręcz sterylnie czysto, to co najbardziej lubię w takich miejscach. Oczywiście Pani Marta niezwykle ciepła osoba a przy tym bardzo profesjonalna co jest jej ogromną zaletą. Dodatkowo przepyszna kawa :):) Cieszę się, że w końcu trafiłam do takiego miejsca :)Bardzo serdecznie polecam.czytaj więcej
Kamil Wójtowicz
2019-04-11T13:44:50+0000
Profesjonalizm, doświadczenie oraz rozsądne ceny
Następne recenzje
Call Now Button
Exit mobile version