opinie klientów

Twoja opinia ma znaczenie

Najwyższa jakość oferowanych zabiegów i szczere zadowolenie Klientów są moimi priorytetami, dlatego każda pozostawiona opinia ma dla mnie ogromne znaczenie.

 Dzieląc się swoim doświadczeniem, pomagasz innym osobom stojącym przed wyborem miejsca, które spełni ich wszystkie oczekiwania.

Swoją opinię możesz umieścić na platformie Google, profilu na portalu Facebook.

Dziękuję za poświęcony czas!

Marta Wójtowicz

martyna matuszna
martyna matuszna
08/04/2022
Zweryfikowana
To pierwsza opinia, którą w życiu wystawiam na Google 😂 Pani Marta idealnie dobrała kolor w MOIM odcieniu i wykonała laminacje na najwyższym poziomie. Byłam już w kilku miejscach i to uważam za najlepsze. Po pierwszej wizycie dostałam kartkę z zaleceniami (co się wcześniej nie zdarzyło, Panie tylko mówiły co robić czego nie po laminacji, kiedy ja byłam w półśnie). Pani Marta jest bardzo miła i zna się na rzeczy, na pewno będę wracać! Dodaje zdjęcie i zaznaczam ze moje brwi są trochę wybrakowane + wcześniej robiłam peeling (czego robić nie powinnam) wiec proszę wziąć to pod uwagę. To co jeszcze szczególnie mi się spodobało – Pani Marta mówi co robi, informuje o tym co nakłada teraz i jaki jest kolejny krok, co w moim przypadku jest cenne, bo czuje się wtedy spokojna niezależnie od tego czy jest to laminacja czy coś bardziej złożonego.
Nina B
Nina B
03/04/2022
Zweryfikowana
Jestem mega zadowolona! Marta jest wspaniałą profesjonalistką. Przywiązuje niezwykłą uwagę do detali, które są tak ważne przy tym zabiegu. Co ważne, najpierw kredką rysuje kształt , odmierza długości i dopiero gdy jesteś w pełni zadowolona zaczyna prace! Jednak dzięki wieloletniemu doświadczenia Marty pewnie się to nie zdarzy i max druga poprawka rysunku to już będzie to. Sam zabieg jest ok, nie będę kłamać ze nic nie boli, bo bez znieczulenia normalne ze boli, a pierwsza warstwa nakładana jest wlansie „na żywca” . Potem Marta nakłada zmieniczulenie i jest wspaniale, ja np usnęłam… 😉 Brwi wyglądają tak naturalnie, ze poza tym ze nikt sam nie zauważył ze mam zrobione to jeszcze nie wierzą ze to nie moje 🙃 efekt jest super. Popatrzcie same – załączam zdjęcia przed i wygojone po pierwszym zabiegu. Naprawdę najlepsze decyzja w moim życiu! Dziękuje Martus ♥️
Magdalena K
Magdalena K
22/03/2022
Zweryfikowana
Serdecznie polecam lifting rzęs u Pani Marty, za każdym razem wychodziłam z gabinetu zadowolona. Pani Marta wszystko dokładnie wyjaśnia, jest bardzo profesjonalna i dokładna a przy tym niesamowicie sympatyczna. W gabinecie miła atmosfera, zawsze bardzo czysto. Na pewno wrócę!
Sylwia Kuśmierz
Sylwia Kuśmierz
26/01/2022
Zweryfikowana
Miejsce bardzo czyste, estetyczne i komfortowe. Pani Marta podchodzi do klienta indywidualnie i z pełnym profesjonalizmem, można poczuć się w 100% zaopiekowanym, a same zabiegi (lifting rzęs i brwi oraz endermologia LPG) zostały wykonane na najwyższym poziomie i przyniosły oczekiwane rezultaty. Wrócę tu nie raz 🙂
Ilona Machajska
Ilona Machajska
05/01/2022
Zweryfikowana
Bardzo profesjonalne usługi, najwyższa jakość. Gorąco polecam.
Dominika Łączna
Dominika Łączna
18/12/2021
Zweryfikowana
Stylizacja brwi oraz lifting rzęs wykonane bardzo profesjonalnie. Każdy etap został szczegółowo omówiony. Kolor brwi został dopasowany idealnie! Serdecznie polecam.
Emilia B
Emilia B
19/10/2021
Zweryfikowana
U Pani Marty zamówiłam makijaż okolicznościowy. Wykonanie profesjonalnie i z dbałością o każdy szczegół. Pani Marta od razu wiedziała co pasuje do mojej karnacji. A przy tym jest bardzo ciepłą, przemiłą osobą. Pani Marto, bardzo dziękuję!
Zuzia W
Zuzia W
06/07/2021
Zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona z liftingu rzęs. Wybór gabinetu Pani Marty to strzał w dziesiątkę. Usługa zrealizowana na najwyższym poziomie. Pani Marta wszystko dokładnie wytłumaczyła. Mimo upału na zewnątrz przyjemny relaks w klimatyzowanym gabinecie. Na pewno wrócę!!
Hana Mama
Hana Mama
27/06/2021
Zweryfikowana
Wspaniałe miejsce, stworzone z pasją, przede wszystkim pięknie i urokliwe. Pani Marta to niesamowicie ciepła i oddana swojej pracy osoba. Pełen profesjonalizm w każdym calu, bardzo czyściutko i zawsze z zachowywaniem pełnej sterylności. Wracając tutaj czuje i wiem, ze jestem w dobrych rękach. Usługi wykonywanie na bardzo wysokim poziomie, zawsze wychodzę zadowolona, a co najważniejsze wracam! Polecam wszystkim kobietom bo takich miejsc jest niewiele w Warszawie!
Marta Wójtowicz Permanent Makeup Artist
5.0
Based on 14 reviews
napędzany przez Facebook
Zuzanna Krześniak
Zuzanna Krześniak
2022-02-09T21:13:55+0000
Polecam gabinet Marty! Bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta, jest dokładna i staranna. Gabinet jest śliczny, narzędzia sterylne. Marta opowiada bardzo szczegółowo na czym ma polegać zabieg, jak się do niego przygotować oraz jaką pielęgnację stosować po zabiegu. Jednym zdaniem jakość usług na najwyższym poziomie.czytaj więcej
Monika Lichańska
Monika Lichańska
2022-01-06T14:33:04+0000
Wszystkie znaki na niebie mówiły zeby nie robić brwi . Bardzo się balam że będzie bolało itd . Trafiłam do pani Marty nie przez przypadek długo obserwowałam jej prace zanim się zdecydowałam i nie pomyliłam się. profesjonalistka w każdym calu od samego początku od wejścia czułam się zaopiekowana, wszystko dokładnie wyjaśniła rozwiała wszelkie wątpliwości co u takiego cykora jak ja nie jest łatwe. Delikatna subtelna spokojna bardzo cierliwa osoba . Pewna tego co robi od początku do końca. Pani Martusiu dziękuję ślicznie za piękne brewki o takich marzyłam. dziś nawet śladu bólu ani żadnego strupka , życzę pani wszystkiego co najlepsze ….do zobaczenia na usteczkachczytaj więcej
Barbara Łapczyńska
Barbara Łapczyńska
2021-11-23T12:55:37+0000
Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i bezpieczne wykonanie zabiegu a przy tym bardzo miła obsługa. Napewno tu wrócę! 🙂
Gabriela Stefaniak
Gabriela Stefaniak
2021-02-19T13:28:20+0000
Bardzo polecam usługi u tej przewspaniałej kobiety <3 nie dość, że genialnie zna się na fachu i dzięki temu jestem szczęśliwą posiadaczką brew zrobionych permanentnie to panuje bardzo miła atmosfera – polecam!!czytaj więcej
Michał Wochniak
Michał Wochniak
2021-02-19T02:45:12+0000
Voucher na zabieg to był najlepszy pomysł na prezent !
Agnieszka Rebeko
Agnieszka Rebeko
2020-10-17T08:56:19+0000
Serdecznie polecam Marta Wójtowicz Permanent Makeup Artist !!! Oczywiście profesjonalizm, świetnie wykonane usługi, rzetelna informacja, ale przede wszystkim bezpieczeństwo!!! Dziękuje!!czytaj więcej
Maria Stachurska
Maria Stachurska
2020-08-05T20:31:15+0000
Serdecznie polecam! Efekty super, pełen profesjonalizm. Super, że Marta wszystko tłumaczy. Wiesz, że jesteś w dobrych rękach 🙂czytaj więcej
Āgniežka B-ska
Āgniežka B-ska
2020-07-28T04:30:29+0000
Przemiła atmosfera, usługa na najwyższym poziomie. Pani Marta tłumaczy kolejne etapy zabiegu wiec w trakcie można się zrelaksować. Dbałość o najdrobniejsze szczegóły higieny i czystości. Polecam! 🙂czytaj więcej
Angelika Hawryluk
Angelika Hawryluk
2020-07-02T16:12:07+0000
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Pani Marta jest przemiłą i zabawną osobą. Profesjonalizm i perfekcjonizm, a wszystko to robione z pasją 😊. Brwi wyszły cudownie, dziękuję 🙂.czytaj więcej
Monika Tusiek
Monika Tusiek
2020-03-10T11:46:39+0000
Gorąco polecam! Miałam przyjemność skorzystać z zabiegu, kreski pogrubiającej linię rzęs. Efekt wspaniały!!!🤩🤩🤩 Profesjonalność P. Marty, dbałość o klienta, o jego komfort, wytłumaczona każda nadchodząca czynność. W gabinecie ważny jest zabieg i człowiek, dla Pani Marty to musi iść w parze. Gabinet nowoczesny, sterylny. Pani Marta mega miła osoba, ciepła, z przepięknym uśmiechem na twarzy. GORĄCO POLECAM SKORZYSTAĆ Z ZABIEGU! P. Marta + gabinet = PROFESJONALIZM!!!❤czytaj więcej
Iga Nowicka
Iga Nowicka
2020-03-09T13:20:28+0000
Idealne brwi? Tylko u Pani Marty – jest mistrzynią! Wysłucha, Wytłumaczy, doradzi! Atmosfera, efekt po zabiegu i sama Pani Marta – bajka po prostu! Polecam z całego serca! Na pewno nikt się nie zawiedzie 🙂czytaj więcej
Kasia Mi
Kasia Mi
2019-11-24T21:31:10+0000
Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm!Polecam w 100% ❤❤
Magdalena Grab
Magdalena Grab
2019-05-24T12:47:14+0000
Miałam ogromną przyjemność wykonania zabiegu liftingu rzęs u Pani Marty. Zabieg wykonany z należytą starannością, na każdym etapie zabiegu byłam informowana co w danym momencie jest wykonywane. Efekt jest przepiękny niesamowicie uniesione rzęsy, jestem zachwycona. Salon piękny, nowoczesny a przede wszystkim jest wręcz sterylnie czysto, to co najbardziej lubię w takich miejscach. Oczywiście Pani Marta niezwykle ciepła osoba a przy tym bardzo profesjonalna co jest jej ogromną zaletą. Dodatkowo przepyszna kawa :):) Cieszę się, że w końcu trafiłam do takiego miejsca :)Bardzo serdecznie polecam.czytaj więcej
Kamil Wójtowicz
Kamil Wójtowicz
2019-04-11T13:44:50+0000
Profesjonalizm, doświadczenie oraz rozsądne ceny
Następne recenzje
Call Now Button