opinie klientów

Twoja opinia ma znaczenie

Najwyższa jakość oferowanych zabiegów i szczere zadowolenie Klientów są moimi priorytetami, dlatego każda pozostawiona opinia ma dla mnie ogromne znaczenie.

Dzieląc się swoim doświadczeniem, pomagasz innym osobom stojącym przed wyborem miejsca, które spełni ich wszystkie oczekiwania.

Swoją opinię możesz umieścić na platformie Google, profilu na portalu Facebook.

Dziękuję za poświęcony czas!

Marta Wójtowicz

Ilona Machajska
Ilona Machajska
05/01/2022
Zweryfikowana
Bardzo profesjonalne usługi, najwyższa jakość. Gorąco polecam.
Dominika Łączna
Dominika Łączna
18/12/2021
Zweryfikowana
Stylizacja brwi oraz lifting rzęs wykonane bardzo profesjonalnie. Każdy etap został szczegółowo omówiony. Kolor brwi został dopasowany idealnie! Serdecznie polecam.
Emilia B
Emilia B
19/10/2021
Zweryfikowana
U Pani Marty zamówiłam makijaż okolicznościowy. Wykonanie profesjonalnie i z dbałością o każdy szczegół. Pani Marta od razu wiedziała co pasuje do mojej karnacji. A przy tym jest bardzo ciepłą, przemiłą osobą. Pani Marto, bardzo dziękuję!
Zuzia W
Zuzia W
06/07/2021
Zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona z liftingu rzęs. Wybór gabinetu Pani Marty to strzał w dziesiątkę. Usługa zrealizowana na najwyższym poziomie. Pani Marta wszystko dokładnie wytłumaczyła. Mimo upału na zewnątrz przyjemny relaks w klimatyzowanym gabinecie. Na pewno wrócę!!
Hana Mama
Hana Mama
27/06/2021
Zweryfikowana
Wspaniałe miejsce, stworzone z pasją, przede wszystkim pięknie i urokliwe. Pani Marta to niesamowicie ciepła i oddana swojej pracy osoba. Pełen profesjonalizm w każdym calu, bardzo czyściutko i zawsze z zachowywaniem pełnej sterylności. Wracając tutaj czuje i wiem, ze jestem w dobrych rękach. Usługi wykonywanie na bardzo wysokim poziomie, zawsze wychodzę zadowolona, a co najważniejsze wracam! Polecam wszystkim kobietom bo takich miejsc jest niewiele w Warszawie!
Paulina Pedryc
Paulina Pedryc
19/05/2021
Zweryfikowana
Polecam Panią Martę z całego serca! Zarówno lifting rzęs, jak i endermologia LPG, do ktorej przekonała mnie Pani Marta, wykonane profesjonalnie. Efekty widoczne od razu! Z pewnością będę wracać do Pani Marty 🙂
Tomasz Przeworski
Tomasz Przeworski
02/03/2021
Zweryfikowana
Pełny profesjonalizm! Dziewczyna była bardzo zadowolona z zakupionego vouchera na prezent! 🙂
Elwira Maciąg
Elwira Maciąg
23/02/2021
Zweryfikowana
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu. W gabinecie czysto i pachnąco! Wszystkim polecam! Na pewno wrócę.
Michal Wochniak
Michal Wochniak
19/02/2021
Zweryfikowana
Voucher na zabieg to był najlepszy pomysł na prezent! 🙂
Gabriela Stefaniak
Gabriela Stefaniak
19/02/2021
Zweryfikowana
Bardzo polecam usługi u tej przewspaniałej kobiety ❤ nie dość, że genialnie zna się na fachu i dzięki temu jestem szczęśliwą posiadaczką brew zrobionych permanentnie to panuje bardzo miła atmosfera – polecam!!

Marta Wójtowicz Permanent Makeup Artist
5.0
Based on 13 reviews
powered by Facebook
Monika Lichańska
Monika Lichańska
2022-01-06T14:33:04+0000
Wszystkie znaki na niebie mówiły zeby nie robić brwi . Bardzo się balam że będzie bolało itd . Trafiłam do pani Marty nie przez przypadek długo obserwowałam jej prace zanim się zdecydowałam i nie pomyliłam się. profesjonalistka w każdym calu od samego początku od wejścia czułam się zaopiekowana, wszystko dokładnie wyjaśniła rozwiała wszelkie wątpliwości co u takiego cykora jak ja nie jest łatwe. Delikatna subtelna spokojna bardzo cierliwa osoba . Pewna tego co robi od początku do końca. Pani Martusiu dziękuję ślicznie za piękne brewki o takich marzyłam. dziś nawet śladu bólu ani żadnego strupka , życzę pani wszystkiego co najlepsze ….do zobaczenia na usteczkachread more
Barbara Łapczyńska
Barbara Łapczyńska
2021-11-23T12:55:37+0000
Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i bezpieczne wykonanie zabiegu a przy tym bardzo miła obsługa. Napewno tu wrócę! 🙂
Gabriela Stefaniak
Gabriela Stefaniak
2021-02-19T13:28:20+0000
Bardzo polecam usługi u tej przewspaniałej kobiety <3 nie dość, że genialnie zna się na fachu i dzięki temu jestem szczęśliwą posiadaczką brew zrobionych permanentnie to panuje bardzo miła atmosfera – polecam!!read more
Michał Wochniak
Michał Wochniak
2021-02-19T02:45:12+0000
Voucher na zabieg to był najlepszy pomysł na prezent !
Agnieszka Rebeko
Agnieszka Rebeko
2020-10-17T08:56:19+0000
Serdecznie polecam Marta Wójtowicz Permanent Makeup Artist !!! Oczywiście profesjonalizm, świetnie wykonane usługi, rzetelna informacja, ale przede wszystkim bezpieczeństwo!!! Dziękuje!!read more
Maria Stachurska
Maria Stachurska
2020-08-05T20:31:15+0000
Serdecznie polecam! Efekty super, pełen profesjonalizm. Super, że Marta wszystko tłumaczy. Wiesz, że jesteś w dobrych rękach 🙂read more
Āgnieszka Bielasiņska
Āgnieszka Bielasiņska
2020-07-28T04:30:29+0000
Przemiła atmosfera, usługa na najwyższym poziomie. Pani Marta tłumaczy kolejne etapy zabiegu wiec w trakcie można się zrelaksować. Dbałość o najdrobniejsze szczegóły higieny i czystości. Polecam! 🙂read more
Angelika Żelazo
Angelika Żelazo
2020-07-02T16:12:07+0000
Polecam wszystkim niezdecydowanym. Pani Marta jest przemiłą i zabawną osobą. Profesjonalizm i perfekcjonizm, a wszystko to robione z pasją 😊. Brwi wyszły cudownie, dziękuję 🙂.read more
Monika Tusiek
Monika Tusiek
2020-03-10T11:46:39+0000
Gorąco polecam! Miałam przyjemność skorzystać z zabiegu, kreski pogrubiającej linię rzęs. Efekt wspaniały!!!🤩🤩🤩 Profesjonalność P. Marty, dbałość o klienta, o jego komfort, wytłumaczona każda nadchodząca czynność. W gabinecie ważny jest zabieg i człowiek, dla Pani Marty to musi iść w parze. Gabinet nowoczesny, sterylny. Pani Marta mega miła osoba, ciepła, z przepięknym uśmiechem na twarzy. GORĄCO POLECAM SKORZYSTAĆ Z ZABIEGU! P. Marta + gabinet = PROFESJONALIZM!!!❤read more
Iga Prokop
Iga Prokop
2020-03-09T13:20:28+0000
Idealne brwi? Tylko u Pani Marty – jest mistrzynią! Wysłucha, Wytłumaczy, doradzi! Atmosfera, efekt po zabiegu i sama Pani Marta – bajka po prostu! Polecam z całego serca! Na pewno nikt się nie zawiedzie 🙂read more
Kasia Mi
Kasia Mi
2019-11-24T21:31:10+0000
Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm!Polecam w 100% ❤❤
Magdalena Grab
Magdalena Grab
2019-05-24T12:47:14+0000
Miałam ogromną przyjemność wykonania zabiegu liftingu rzęs u Pani Marty. Zabieg wykonany z należytą starannością, na każdym etapie zabiegu byłam informowana co w danym momencie jest wykonywane. Efekt jest przepiękny niesamowicie uniesione rzęsy, jestem zachwycona. Salon piękny, nowoczesny a przede wszystkim jest wręcz sterylnie czysto, to co najbardziej lubię w takich miejscach. Oczywiście Pani Marta niezwykle ciepła osoba a przy tym bardzo profesjonalna co jest jej ogromną zaletą. Dodatkowo przepyszna kawa :):) Cieszę się, że w końcu trafiłam do takiego miejsca :)Bardzo serdecznie polecam.read more
Kamil Wójtowicz
Kamil Wójtowicz
2019-04-11T13:44:50+0000
Profesjonalizm, doświadczenie oraz rozsądne ceny
Next Reviews

Call Now Button